Huis > Oplossingen > Inhoud

Mal & Gauge industrie meten

Nano (Xi'an) Metrology Co., Ltd. | Updated: Jun 08, 2016
Source:

CMM is wijd gebruikt in de module industrie. Het is niet alleen een moderne intelligente tool ontwikkeling-, inspectie-en statistische analyse, maar ook de onvergelijkbare instrument om de kwaliteit van de modules.

Vanwege de hoge nauwkeurigheid, hoge flexibiliteit en perfecte digitale capaciteit functies, is het beschouwd als de belangrijk instrument in ontwerp, ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole van moderne productie bedrijfstak vooral de module.

Ten eerste, CMM is de beste keuze voor productiebedrijven van de module om de kwaliteit te waarborgen. De CMM wordt gebruikt in IQC, QC, meten inspectie en mould inspectie.

Ten tweede, CMM is een ideaal digitaal gereedschap vanwege de uitstekende mogelijkheid van reverse-engineering toepassen. CMM kan krijgen van de 3D-gegevens en geometrische kenmerken van het oppervlak van werk-stukken door verschillende combinaties van sonde hoofd en CMM, die een belangrijke rol in het ontwerp van de module, de proefexemplaar en de module speelt herstellen.
Onderzoek
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Neem contact met ons op
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, de provincie Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrology Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.